Branislav-Miletc.png Partner u Beogradskoj kancelariji Horwath HTL-a, globalne konsultantske kuće koja posluje u domenu turizma, hotelijerstva i industrije slobodnog vremena, sa najrasprostranjenijom mrežom kancelarija i saradnika u ovom segmentu - preko 50 kancelarija u više od 30 zemalja sveta.

Primarno je angažovan na projektima razvoja turizma - izradi master planova razvoja turizma, strategija razvoja turizma, projektima uvođenja i optimizacije destinacijskog menaždmenta, projektima destinacijskog marketinga i brendinga, kao i na poslovima projektnog menadžmenta i projektnog finansiranja.

Branislav je saradnju sa Horwath HTL-om počeo 2012. godine, kao spoljni saradnik. Paralelno sa tim, do 2014. godine, radio je kao senior project developer za WindVision, kompaniju sa sedištem u Belgiji koja radi na razvoju projekata iz oblasti obnovljivih izvora energije u Belgiji, Francuskoj, Nemačkoj, Maroku, Srbiji i na Kipru. Prethodno je bio angažovan kao savetnik za projekte u Sektoru za turizam Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, Nacionalnoj turističkoj razvojnoj korporaciji i Radio televiziji Vojvodine. Radio je i kao Izvršni direktor Transparentnosti Srbija, savetnik za projekte i razvoj novih poslova u okviru EXIT-a i kao sekretar Fondacije Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Osnivač je ogranka Međunarodnog instituta za poslovnu analizu (IIBA Serbia) i Ekonomskog foruma mladih koji je radio u okviru Evropskog pokreta u Srbiji, a bio je i Predsednik Studentske unije Srbije i stipendista Fondacije Konrad Adenauer.

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako niste, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Nova specijalna cena kotizacije ZA HOTELIJERE iznosi 59 evra (u dinarskoj protivvrednosti + pdv).
Saznaj više