danijela cujic.jpg Danijela ima dvadesetogodišnje profesionalno iskustvo i više od 15 godina iskustva u poslovima senior menadžmenta, razvoja poslovanja i projekata u raznim industrijama. Danijela je započela svoju karijeru u hotelskoj industriji u kompaniji Hyatt International gde je na kraju svog angažmana radila je kao direktor prodaje i marketinga, a bila je i član Hyatt Head Office tima za razvoja projekata i uspešno je otvorila osam novih Hyatt hotela u regionima Evrope, Afrike i Bliskog istoka.

Nakon toga, vodila je reorganizaciju i rekonstrukciju Royal Palace kompleksa koji je finansirala Vlada Republike Srbije, da bi se vratila svojoj najvećoj strasti, a to je razvoj luksuznih i hotelskih projekata. Danijela se pridružila gospodinu Peteru Munku na projektu Porto Montenegro. Kao zamenik izvršnog direktora projekta, Danijela je odigrala važnu ulogu u procesu pregovaranja sa Vladom Crne Gore i međunarodnim hotelskim operatorima za hotele unutar PM projekta. Pre osam godina, Danijela je postala član Mace International (UK Project Management Company) i pored posla na poziciji regionalni menadžer za poslovni razvoj (za jugoistočnu Evropu), nadgledala je sve Mace hotelske projekte u regionu. Krajem 2014. osnovala je kao partner svoju kompaniju Consili koja se specijalizovana za razvoj hotelskih projekata kroz kreiranje koncepata, operativnih strategija i profesionalni menadžment tokom celokupnog ciklusa razvoja projekta.

Nakon brojnih uspešno završenih projekata u regionu jugoistočne Evrope, kompanija Royal Group FAD iz Abu Dabija angažovala je Consili 2017. godine za poslove upravljanja razvojem i operacijama svojih novih hotela pod brendom "thelocal", hotela koji se nalaze na četiri različita kontinenta. Danijela vodi Consili tim kao direktor operacija u kompaniji FAD vodeći operacije u thelocal Mazatlan hotelu u Meksiku, Canvas by thelocal hotelu u Kazahstanu, thelocal Grozny u Čečeniji i razvoj budućih thelocal Porto Rotondo hotela na Sardiniji, La Quinta by thelocal hotela u Meksiku i thelocal Kopaonik apartmenta u Srbiji, koji se otvaraju 2019. godine

Osim formalnog obrazovanja na fakultetu za Prostorno planiranje i hotelijerski menadžement, završila je profesionalne treninge iz raznih oblasti od project menadžmenta, prodaje i marketinga, HR menadžmenta do razvoja poslovanja i projekata.

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako niste, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Nova specijalna cena kotizacije ZA HOTELIJERE iznosi 59 evra (u dinarskoj protivvrednosti + pdv).
Saznaj više