40374426_10216565254659901_3988583441707827200_n.jpg Doc. dr Snježana Gagić je profesor na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Banja Luci, u Visokoj školi za menadžment u Sremskim Karlovcima na smeru Menadžment u ugostiteljstvu i osnivač agencije za edukaciju i savetovanje ugostitelja Five Star Experience. Bavi se uvođenjem standarda kvaliteta usluge i obučavanjem osoblja po regionalnim restoranima. Piše blog o Ugostiteljstvu, a na društvenim mrežama je prati oko 13 000 ljudi iz struke.

Autor je najprodavanije stručne knjige iz oblasti ugostiteljstva Servis hrane i pića. Napisala je i Osnove ugostiteljstva (2014), koautor je Zbirke propisa ugostiteljske djelatnosti sa vodičem za ugostitelje sa primjerima iz prakse (2014) i Uparivanje hrane i vina koja će se uskoro naći u prodaji.

Doktorirala na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu na temu Evaluacija efekata inovativnosti u funkciji unapređenja kvaliteta i lojalnosti gostiju u restoraterstvu Vojvodine. Master i osnovne studije je završila na istom fakultetu na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo.

Bavi se i naučno-istraživačkim radom. Svoje bogato stručno znanje stavila je na raspolaganje studentima i stručnoj javnosti kroz publikovanje dvadeset devet radova u istaknutim međunarodnim i domaćim časopisima. Ima preko trideset saopštenja na međunarodnim i domaćim naučnim skupovima.

Nastavu drži na predmetima Restoraterski menadžment, Servis hrane i pića, Kvalitet usluga u turizmu i hotelijerstvu i Gastroenologija.

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako niste, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Nova specijalna cena kotizacije ZA HOTELIJERE iznosi 59 evra (u dinarskoj protivvrednosti + pdv).
Saznaj više