dragana djermanovic.jpg Dragana Đermanović je blogerka, internacionalna strateškinja i predavačica iz oblasti poslovne primene interneta. Predsednica je Bee Premium Grupe (BPG) i suosnivačica BeeShaper startapa. Dragana je bila i počasna članica žirija za dodelu prestižnih Social Media Awards ispred Evropske asocijacije za odnose s javnošću i istraživanje (EUPRERA) i Euro blog asocijacije. Članica je žirija za dodelu ICT nagrada za Evropu u Luksemburgu, kao i počasna ambasadorka WebIT saveta internet praktičara Jugoistočne Evrope.

Dragana je uvrštena za jednu od TOP 100 preduzetnica Evrope u nemačkom magazinu The Hundert, a tu listu preneo je i čuveni američki poslovni magazin Forbs. Najznačajnije priznanje za žensko preduzetništvo u Srbiji – „Cvet uspeha za ženu zmaja 2016″, koje dodeljuje Udruženje poslovnih žena Srbije pripalo je Dragani Đermanović. Na Svetskom ženskom ekonomskom forumu u Indiji (WEF17), Dragana je proglašena za „Ženu decenije u oblasti društvenih mreža i liderstva“ i tako ponela najprestižnije svetsko priznanje u svojoj oblasti.

Savetnica je za strateško online komuniciranje i istraživačica u oblasti primene internet komunikacijskih platformi u poslovanju. Magistrirala je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu (Odsek za Industrijsko inženjerstvo i menadžment), gde trenutno priprema i odbranu doktorske disertacije.

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako ne, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Cena kotizacije za XIV forum hotelijera iznosi 5.490 dinara + pdv. POPUST od 10% imaju pretplatnici časopisa Turistički Svet!
Saznaj više