ggenov.jpg Profesor na Visokoj turističkoj školi u Beogradu i direktor Poslovnog udruženja hotelijera i restoratera Srbije - HORES (od 2013).

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, gde je 2001. godine odbranio magistarsku tezu, a doktorsku disetaciju je odbranio 2010. na Ekonomskom fakultetu u Banja Luci.

Georgi je započeo svoju karijeru 1982. zauzimajući razne pozicije u turističkoj i ugostiteljskoj industriji i u nekoliko kompanija: bio je generalni sekretar Ferijalnog udruženja Srbije (udruženja hostela), generalni direktor turističkog preduzeća “Junior”, asistent generalnog direktora za ekonomske i marketing poslove na Institutu za javno zdravlje Srbije ”Milan Jovanovic Batut”, kao i asistent direktora TV stanice Studio B.

Bio je na menadžerskim pozicijama u više nevladinih organizacija u Srbiji: predsednik Ferijalnog udruženja Srbije i Saveta mladih Srbije, član predsedništva Turističke organizacije Srbije, Udruženja ugostiteljskih preduzeća Srbije ”UGOPROGRES”, Turističke organizacije Beograda, Jugoslovenske organizacije turističkih agencija – YUTA i Poslovnog udruženja hotelijera i restoratera Srbije – HORES. Takođe je bio član Nacionalnog turističkog saveta Republike Srbije 2014. godine.

Objavio je pet knjiga iz oblasti turističke i hotelske industrije, nekoliko turističkih vodiča i priručnika iz oblasti turizma, kao i brojne članke u stručnim časopisima. Autor je nekoliko studija izvodljivosti u Srbiji.

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako niste, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Nova specijalna cena kotizacije ZA HOTELIJERE iznosi 59 evra (u dinarskoj protivvrednosti + pdv).
Saznaj više