ivona borojevic.jpg Rođena je 1984. godine u Kotoru. Magistrirala je na Fakultetu Tehničkih Nauka u Novom Sadu, na departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment, kao jedan od najboljih studenata. U hotelskoj i ugostiteljskoj industriji ima iskustva više od deset godina. Od 2008. godine počinje da radi u Kompaniji Prezident iz Novog Sada na poziciji Direktor Marketinga i Prodaje i aktivno učestvuje u otvaranju Hotela BEST WESTERN Prezident*****, prvog i jedinog hotela u Novom Sadu koji je pripadao internacionalnom hotelskom lancu. Prošavši mnogobrojne obuke koje nalažu pravila poslovanja BEST WESTERN Inc., usavršava veštine u raznim oblastima u hotelskoj industriji – marketing i prodaja, front office, HR, operativne veštine, računovodstveni sektor, domaćinstvo.

Dobitnica je sertifikata „Primena zakona u turizmu i zakona o prekršajima u oblasti turizma”, koji izdaje Balkanski savet za održivi razvoj i edukaciju. Nakon dve godine, dobija novu poziciju u istoj Kompaniji - Operativni Menadžer. Za to vreme kreira novi sistem zapošljavanja u Hotelu, čije specifičnosti se ogledaju u primeni BEST WESTERN HR pravila i procedura na postojeći standardizovani pristup zapošljavanja u Srbiji. 2011. godine počinje realizaciju novog projekta Prezident Kompanije, tj. angažovana je na otvaranju novog hotela najviše kategorije - Premier Prezident Hotel***** (Sremski Karlovci). Kao Menadžer pre-opening tima uspešno otvara hotel, koji je već te iste godine dobio najviše priznanje Novosadskog Sajma - Šampionski Pehar za Novi Hotel u Srbiji vrhunskog kvaliteta.

Skoro uporedo na istoj poziciji je otvorila i Hotel Vilu Prezident**** koja se nalazi na Stražilovu. 2012. godine dobija laskavo priznanje Novosadskog Sajma - Najbolji Mladi Menadžer u hotelijerstvu u Srbiji. 2013. godine dobija unapređenje i postaje Generalni Menadžer sva tri Prezident Hotela. Ideju o kreiranju novog sistema zapošljavanja u Kompaniji (integracija internacionalnih pravila i procedura sa postojećim sistemom zapošljavanja u kompaniji) prenela je i na druga dva hotela, a kao rezultat toga govori statistika o znatno povećanom procentu lojalnih zaposlenih. Danas, kao Generalni Menadžer najboljeg nacionalnog lanca Hotela u regionu 2015. (priznanje Novosadskig Sajma), pored svojih standardnih dužnosti, vodi i HR odeljenje na nivou Kompanije i bavi se sprovođenjem procesa selekcije i regrutacijom kandidata, kao i sprovođenjem obuka. Od 01.01.2016. godine intenzivno radi na jačanju i pozicioniranju prvog domaćeg lanca Hotela – Prezident Hoteli, na nacionalnom i internacionalnom nivou.

Picture gallery

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako niste, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Nova specijalna cena kotizacije ZA HOTELIJERE iznosi 59 evra (u dinarskoj protivvrednosti + pdv).
Saznaj više