milan kostadinovic.jpg Rođen u Beogradu 1977. godine gde je završio Prvu kragujevačku gimnaziju, a zatim ekonomski fakultet.
U poslovanje porodičnog proizvodno trgovinskog preduzeća Čar iz Kragujevca aktivno se uključuje 2003. godine.

U želji da se u poslu ostvari samostalno 2009. osniva novo preduzeće Prvako engineering i kreće sa investicionom gradnjom na Kopaoniku. Sagledavajući tadašnje prilike na Kopaoniku uviđa ne postojanje organizovanog upravljanja prodatih, neekonomičnost kvadature konkurencije - apartman nije stan, i predugog roka gradnje.

Pravljenjem sistema post prodaje gde apartman predstavlja investiciju koja donosi prihode bez angažovanja budućeg kupca, projektovanjem apartmana sa maksimalnom iskorišćenosti prostora i gradnjom komplet završenog objekta u toku iste godine prosečno za 7 meseci, uspeva da kreira potražnju za apartmanima u do tada komercijalno neizgrađenom i turisitički nepoznatom delu Kopaonika. U narednim fazama gradnje akcenat stavlja na dodatne sadržaje kao osnov privlačenja većeg broja turista.
Za 9 godina Kraljevi Čardaci su narasli na 307 apartmana sa hotelskim blokom od 55 soba, spa centrom, dečijim spa centrom, kongresnom salom za 500 osoba i mnogim drugim sadržajima.

Pored navedenog , vlasnik je i preduzeća koja se bave proizvodnjom i trgovinom završnih materijala u građevinarstvu, inžinjeringom i izvođenjem radova.

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako niste, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Nova specijalna cena kotizacije ZA HOTELIJERE iznosi 59 evra (u dinarskoj protivvrednosti + pdv).
Saznaj više