Milena Milenkovic.jpg Rođena  je u Nišu, gde se i školovala. Diplomirala je na Prirodno-matematičkom fakultetu  2007. godine sa zvanjem  master  turizmolog. Karijeru  u turizmu  započela  je 2006. godine u turističkoj agenciji  „Mondorama“  Niš na poziciji referenta  prodaje.  U periodu od 2006 do 2010. godine radi u Grčkoj. Kao najvažnije radno iskustvo iz ovog perioda izdvaja angažovanje u hotelu „Oceani Club“ 5*, Nea Moudania  gde se upoznala sa osnovama hotelijerstva i odlučila za ovaj poziv.

Od  2011 do 2014. godine zaposlena  je u hotelu Junior najpre na poziciji F&B menadžera, a potom i zamenika direktora hotela.  U tim hotela Comsar Ugljevik 4*(Bosna i Hercegovina) ulazi 2014. godine, a 2015. godine angažovana je na projektu otvaranja hotela Bosphorus 4*(Aleksinac). Krajem 2015. godine vraća se u hotel  Junior na poziciju direktora hotela.  Pored hotelijerstva bavi se i NLP-om.

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako ne, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Cena kotizacije za XIV forum hotelijera iznosi 5.490 dinara + pdv. POPUST od 10% imaju pretplatnici časopisa Turistički Svet!
Saznaj više