nikola Milic.jpg Nikola Milić, osnivač i vlasnik Hotelske Grupacije Casa del Mare, rođen 1985.godine, prve korake u biznisu pravi u maloj porodičnoj firmi u Kotoru koja je imala nekoliko maloprodajnih radnji i bavila se proizvodnjom i distribucijom domaće kafe. Nakon nekoliko godina preuzima porodičnu investiciju insistirajući da objekat u izgradnji preuredi u hotel, preuzimajući velika kreditna zaduženja na svoju novu firmu. Svoj prvi „Casa del Mare“ hotel otvara 2009. godine u Kamenarima koji iste godine dobija nagradu WILD BEAUTY AWARD za najbolji mali hotel na crnogorskom primorju, a nedugo zativ već 2013.godine Londonski magazin „THE TIMES“ piše o Boutique hotelu Casa del Mare i stavlja ga na laskavo prvo mesto TOP 10 Balkan Break Boutique Hotela na Balkanu. Kako bi brže vratio dugove i započeo nove investicije, po uzoru na velike svetske lance hotela, 2014. godine uzima dva hotela u dugoročni zakup koji dobijaju isto ime kao i prvi hotel, osnivajući prvi hotelski brend i grupaciju na prostorima Crne Gore.

Grupacija trenutno broji 6 hotela u Bokokotorskom zalivu: Boutique Hotel  „Casa del Mare – Blanche“ u Bijeloj, Hoteli „Casa del Mare – Mediterraneo“ i „Casa del Mare – Capitano“ u Kamenarima, Hotel „Casa del Mare – Amfora“, „Casa del Mare – Pietra“ i „Casa del Mare – Essenza“ u Kotoru. Svaki od hotela je jedinstven, sa posebnim karakterom, stilom i šarmom, visoko rangiran na svim online kanalima i sajtovima, dobitnik prestižnih nagrada u turizmu.

Pored ovoga kompanija pruža podršku i konsalting vlasnicima hotela, ne samo tokom rada već i u procesu izgradnje hotela, praveći kompletan koncept i plan. Kompanija je radila na stvaranju novog hotelskog brenda"SL Hotels Group"u saradnji sa vodećom konditorskom industijom na prostorima Balkana, Swisslion Takovo. U aprilu 2017. godine otvorili su "SL Industry Hotel" u Trebinju prvi hotel na ovim prostorima posvećen indutriji. Zajedno sa svojim timom arhitekata radili su i na novom hotelu „SL Panorama“ takođe u Trebinju. Nova ulaganja i novi projekti „od ideje do realizacije“ u Doborti/Crna Gora i u Primoštenu/Hrvatska su već u toku.

Picture gallery

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako niste, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Nova specijalna cena kotizacije ZA HOTELIJERE iznosi 59 evra (u dinarskoj protivvrednosti + pdv).
Saznaj više