Vesna Kostadinovic.jpg Nakon Prve Kragujevačke gimnazije, završila je Pravni fakultet. Sa radom u porodičnoj proizvodno trgovinskoj firmi svog supruga počinje 2004. godine na poslovima vezanim za marketing i trgovinu u delu dekorative rasvete i zidnih tapeta. Bila je zadužena za rad sa arhitektama koji su dekorativu kupovali u njihovoj radnji.

Godine 2009. ljubav prema planini naterala je supružnike Kostadinović na razmišljanje da kupe malu nekretninu na Kopaoniku i nedugo zatim započinju gradnju apartmana. Sve se odigrava u 7 meseci, kada prvi vlasnici apartmana u Čardacima krajem decembra 2009. dobijaju svoje ključeve, a Vesna i njen suprug već sledeće godine nastavljaju sa gradnjom novih. Tada već kreće i njihovo upoznavanje sa hotelijerstvom, tj. pružanjem usluga, te 2011. osnivaju turističku agenciju sa ciljem da posreduje između vlasnika apartmana i njih kao Kraljevih Čardaka, kada Čardaci primaju prve goste.

Zahvaljujući pre svega poverenju koje su izgradili sa ljudima koji su apartmane kupovali, posle 8 godina od ideje da krenu sa gradnjom do danas Čardaci sadrže 199 apartmana, hotelski blok sa 27 soba, spa & wellness centar, kongresni centar, 2 restorana, lobby, pivnicu, igraonicu za decu, a već krajem ove godine broj apartmana se povećava za 85, a hotelski blok za još 27 soba.

Prijatelji foruma

Prijavi se

Da li ste se registrovali? Ako ne, možete to učiniti sada.
Kotizacija
Cena kotizacije za XIV forum hotelijera iznosi 5.490 dinara + pdv. POPUST od 10% imaju pretplatnici časopisa Turistički Svet!
Saznaj više